loading...

Wilt u een tuin waar u natuurlijk van geniet? Bel 0342-424997

Van Doorn Tuinen: Buitengewoon natuurlijk!

Van Doorn Tuinen creëert en realiseert tuinen met een persoonlijke en natuurlijke uitstraling. Met de natuur zelf als inspiratiebron. Als professioneel en servicegericht hoveniersbedrijf zijn wij met veel plezier actief op gebied van: advies en ontwerp, aanleg en renovatie, vijveraanleg en onderhoud, bestratingen en tuinafscheidingen.

Meer over onze natuurlijke aanpak >


Advies en ontwerp van natuurlijke tuinen

Een goed advies begint bij luisteren. Naar uw wensen over sfeer en stijl, gebruik en onderhoud. Maar ook vooral goed kijken. Naar de stijl van het huis en de inrichting, de ruimte en de omstandig-heden, de vorm de zonligging en aanwezigheid van bestaande beplanting. Alles speelt mee …

Meer over advies en
ontwerp >Aanleg en onderhoud: natuurlijk professioneel

Als het ontwerp klaar is dan gaat het echte hoveniersvak beginnen. De aanleg van de tuin van uw dromen. Nadat wij geïnventariseerd hebben wat we kunnen hergebruiken, beginnen we met het opschonen van de ruimte, waarbij we vooral aandacht geven aan de grond en de voeding.

Meer over aanleg en onderhoud >


Natuurlijke projecten en referenties

Inmiddels zijn wij alweer ruim 10 jaar actief in de groene ruimte. En hebben we inmiddels vele en mooie projecten mogen realiseren. Naar tevredenheid van onze klanten. We hebben een paar projecten voor u op een rijtje gezet.

Meer over projecten en referenties >

Van Doorn Tuinen Barneveld

Wilhelminastraat 63
3771 AP Barneveld

Tel. 0342-424997
Tel. 06-20942754

info@vandoorntuinen.nl
Buitengewoon natuurlijk